«Πράξη» Δημοτών

Διακήρυξη θέσεων και αρχών “not found” !

Από Δήμαρχο “not found” σε απαγόρευση !

Από Δήμαρχο “not found” πέσαμε σε απαγόρευση !

Στις 7 Μαρτίου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Βλάσης Τσιώτος έγραφε σε ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο fb :

Δήμαρχος not fount!!!( Ποιητική αδεία!!!)

παραπέμποντας σε  μια δημοσίευση του διαδικτυακού τόπου «moriasnews.gr.

Από xtsiorota Μάρτιος 7, 2019

https://moriasnews.gr/%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84/?fbclid=IwAR1VP7soJWOhK9ahO5-RwLTi07e79jyNY67hCrF77g6xiOspJWs62fk2xR8

Τσιώτος – Ανδρικόπουλος στα “χαρακώματα” και η παραπομπή σε “page not fount!”

YΓ: Βέβαια, πατώντας το σύνδεσμο που παραθέτει ο Δήμαρχος ενημερώνεσαι πως “η σελίδα δεν βρέθηκε” οπότε….μάλλον απάντηση δεν δόθηκε!

Σήμερα, 38 ημέρες μετά, αναζητώντας κανείς διακήρυξη θέσεων της «Ανανεωτικής  Συνεργασίας» του Βλάσση Τσιώτου στην διαδικτυακή διεύθυνση : http://www.ananeotikisinergsasia.gr/

προκύπτει ότι διαδικτυακά δεν υφίσταται ως κατωτέρω :

Το ερώτημα που γεννάται είναι :

Μπορεί κανείς να διαχειριστεί ένα Δήμο αν δεν μπορεί να διαχειριστεί την  ιστοσελίδα του συνδυασμού του;  

Αξίζει να επισημανθεί βεβαίως, ότι αναζητώντας κανείς ειδικότερα, ανακαλύπτει στη διαδικτυακή διεύθυνση www.tsiotos.gr να προβάλλεται εκεί η «Ανανεωτική Συνεργασία» ως ατομική ιδιοκτησία του επικεφαλής. Ακόμη όμως και αυτή η ιστοσελίδα έχει ξεμείνει κάπου στο 2014! Ελπίζουμε ότι κάπου στο εγγύς μέλλον θα ανακαλύψουμε και μια διακήρυξη θέσεων και αρχών περί του τι ακριβώς πρεσβεύουν.

Δυστυχώς αυτή είναι η κυρίαρχη τάση σε επίπεδο Δημοτικών εκλογών. Ούτε λόγος για δημοκρατικές συλλογικότητες και διαδικασίες. Το Δημαρχοκεντρικό μοντέλο μας απειλεί εξακολουθώντας να βασιλεύει . . . .

Διαβάστε επίσης