Διαπίστωση Δημαρχιακής αφωνίας !

Να ξεφύγουμε από τα αυτονόητα καθήκοντα και τις τυπικές υποχρεώσεις.

Εντύπωση προκάλεσε η αφωνία της δημαρχιακής παράταξης της «Ανανεωτικής συνεργασίας» στη συνεδρίαση της 25ης Νοεμβρίου 2019 σχετικά με τις επερωτήσεις που κατέθεσε η  «Σύμπραξη Δημοτών» δια του επικεφαλής της Φάνη Μπρακούλια με το εξής περιεχόμενο :

«1. Στα πλαίσια της διαφάνειας και της τήρησης της αρχής της «Δημοσιότητας» προτείνουμε την ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών & των Διοικητικών Συμβουλίων των νομικών προσώπων του Δήμου, μέσω της τηλεόρασης ή μέσω του διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Δήμου ή με οιονδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο.

Η στόχευση είναι προφανής και αφορά αφ΄ ενός μεν την ποιότητα της Δημοκρατίας και αφετέρου την ενημέρωση των Δημοτών προκειμένου να διαμορφώνουν μια πληρέστερη και ασφαλέστερη κρίση. 

Είναι αυτονόητη προεκλογική δέσμευση όλων και οφείλετε να την υλοποιήσετε. Ερωτάσθε:

Γιατί δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα;

Γιατί στερείτε το δημοκρατικό δικαίωμα όλων των αντιπολιτευομένων παρατάξεων να ακούγονται στους Δημότες;

Πότε και πώς σκοπεύετε να υλοποιήσετε την αυτονόητη αυτή υπηρεσία προς τους Δημότες μας;

2. Γιατί δεν έχει υλοποιηθεί ο καθορισμός των θέσεων parking για ΑΜΕΑ στο Ξυλόκαστρο;

Υπενθυμίζουμε  ότι οι θέσεις ΑΜΕΑ, είχαν ψηφιστεί αρχές του 2012 και επανήλθαν με πρωτοβουλίας μας το 2016. Οι θέσεις ήταν 1) απέναντι από τα ΕΛΤΑ 2) Τουριστικό περίπτερο 3) Παραλία ευθεία κάτω από το Δημαρχείο, και  4) Πολυκατοικίες Λάμδα στην παραλία. »

Η διαπιστωθείσα Δημαρχιακή αφωνία υποκρύπτει κάποια σκοπιμότητα ή οφείλετε σε αδυναμία απαντήσεως;

Οφείλουμε να ξεφύγουμε από τα αυτονόητα καθήκοντα και τις τυπικές υποχρεώσεις και να κατανοήσουμε ότι ο«πήχυς» πρέπει να σηκωθεί λίγο ψηλότερα από το έδαφος!

Εν αναμονή . . . . .

Διαβάστε επίσης