Η σύγκρουση της λογικής «ζαμανφουτισμού» και «συνείδησης».
Προς μια πλειοψηφική νίκη των Δημοτών
Μια πρωτότυπη ανιδιοτέλεια! ….
Η δημοτική αρχή στον τομέα Ποιότητα Ζωής & Περιβάλλον υλοποίησε το 13,63 % του προγράμματός της!
Να τελειώνουμε με τα ψέματα ….. να δούμε την πραγματικότητα!
Μα σε τι θεό πιστεύετε; του δικαίου ή της παραποίησης και της απόκρυψης!
Δημοτικό ναυάγιο στην Κοινωνική πολιτική !
Αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία της απερχόμενης δημοτικής αρχής.
Η ηθική κατάπτωση της ψήφου
Ένα βήμα στην παραποίηση δύο βήματα στην απόκρυψη!
ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (ΣΠ. ΚΑΡΑΒΑΣ) – ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ (ΒΛ.ΤΣΙΩΤΟΣ) – Σε τι διαφέρουμε
Η επίκληση συστήματος «αξιών» ενόψη της επερχόμενης δημοτικής επιλογής.
Η αξιοπιστία των προεκλογικών δεσμεύσεων του 2019 για τη Δημοτική Αρχή Βλ. Τσιώτου.
Να σπάσουμε τον “Κύκλο της πρόσβασης” και της “Παραπολιτικής”
Αναπλάσεις με “ορίζοντες δημιουργίας” και αξία δημόσιων κοινοχρήστων χώρων
Επικαιρότητα
Για το Δημ. Συμβούλιο της 28ης Ιουνίου 2023 του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Ο κύκλος της Πρόσβασης στην παραγωγή πλούτου

Ένα βήμα στην παραποίηση δύο βήματα στην απόκρυψη!

του Στάθη Π. Σεμιτέλου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” (Σπύρος Καραβάς)

 

 

 

 

 

Δημαρχιακές δηλώσεις σε χαμηλή πτήση :

« Ένα βήμα στην παραποίηση δύο βήματα στην απόκρυψη! »

Δημαρχιακή δήλωση : «Το πρώτο και το πιο σημαντικό είναι ένα μεγάλο μέρος αντιπλημμυρικών έργων προϋπολογισμού άνω των 25.000.000 ευρώ».

Ψευδής δήλωση γιατί τα αντιπλημμυρικά έργα εντάχθηκαν στην κατασκευή της ΝΕΟ Κορίνθου – Πατρών και της σιδηροδρομικής γραμμής ως συμπληρωματικά έργα. Ολοκληρώθηκαν την τρέχουσα περίοδο και ως απότοκος εκείνων των αποφάσεων και επιλογών, αποτελούσαν και αποτελούν συμβατικές υποχρεώσεις των αναδόχων εταιρειών. Μην οικειοποιείστε αποφάσεις, επιλογές και έργα άλλων. Δείξτε μας μια απόφαση της δικής σας δημοτικής περιόδου που αφορά νέα αντιπλημμυρική παρέμβαση!

Δημαρχιακή δήλωση : «Το τρίτο μεγάλο έργο είναι η χρηματοδότηση 40 χλμ αγροτικής οδοποιίας αξίας 3.600.000 ευρώ».

Δημαρχιακή απόκρυψη 1: Η υλοποίηση αυτού του έργου -στο οποίο όλοι ήταν και είναι σύμφωνοι- ελέγχεται για την αναποτελεσματική αρχική στάση την οποία επέλεξε ο κ. Τσιώτος σχετικά με τη μέθοδο υλοποίησης που ήταν η απ΄ ευθείας ανάθεση και που τελικώς ακυρώθηκε από τη Δικαιοσύνη ως παράνομη. Οι «Ορίζοντες Δημιουργίας» και ο Σπύρος Καραβάς δικαιώθηκαν πανηγυρικά για την αντίθεσή τους. Όμως σημασία έχει ότι το έργο δεν έχει ακόμη ξεκινήσει και ο Δήμος δεν απολαμβάνει των θετικών επιδράσεων του έργου λόγω της αναποτελεσματικότητάς σας. Ξεχνάτε ότι όμοροι Δήμοι έχουν ολοκληρώσει αντίστοιχα έργα του ίδιου προγράμματος.   

Δημαρχιακή δήλωση : «Δεν μπορούσαμε να πάρουμε αποφάσεις λόγω της απλής αναλογικής και μέρος της αντιπολίτευσης επέλεξε την οδό των ενστάσεων σε σημαντικά έργα».

Δημαρχιακή απόκρυψη 2: Οι «Ορίζοντες Δημιουργίας» τους οποίους διστάζετε να ονοματίσετε  λόγω προφανών λόγων, αντιπολιτεύθηκαν με κάθε νόμιμο τρόπο. Προσέφυγαν, προσφεύγουν και δικαιώνονται από τα αρμόδια θεσμικά όργανα για μη νόμιμες διοικητικές πράξεις. Για την ομαλή διαχειριστική λειτουργία του Δήμου είχατε πάντοτε τη συγκαταβατική θετική τους συνδρομή παρά τις επιφυλάξεις τους σε σειρά διαχειριστικών θεμάτων. Αποκρύπτεται ότι επί 3 ολόκληρα χρόνια σε αντισυνταγματικό νομικό πλαίσιο είχατε την απόλυτη τεχνητή πλειοψηφία και περνούσατε όλες τις ουσιώδες αποφάσεις από την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας. Στον εναπομείναντα χρόνο του ενός έτους δεν φέρατε κανένα ουσιώδες θέμα για το οποίο υπήρχε αντίθεση.  Βαδίσατε σε απαξιωτικό μονόδρομο μη συναινέσεων με νοοτροπία “Μονοκράτορα” σνομπάροντας ειρωνικά τις λοιπές γνώμες. Θα κριθείτε και για αυτό ……    

Διαβάστε επίσης