Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της «Σύμπραξης Δημοτών»

  H «Σύμπραξη Δημοτών» σας στέλνει τις καλύτερες ευχές της για μια δημιουργική καινούργια χρονιά με υγεία και πολλά – πολλά χαμόγελα.

Αγαπητοί συνδημότες -/σες, φίλοι -/ες, 

στα πλαίσια του «ρόλου» μας, για την προσεχή περίοδο θα επιδιώξουμε την υλοποίηση μέτρων που αυξάνουν και διευρύνουν την ενημέρωση των Δημοτών, υπηρετώντας σταθερά τις αρχές «Διαφάνειας» και «Δημοσιότητας». Είμαστε προσανατολισμένοι στη διαρκή άσκηση του ελέγχου σε θέματα νομιμότητας και στη βελτίωση της ποιότητας του διαλόγου τόσο εντός του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και εντός των λοιπών θεσμικών «βημάτων» διαλόγου. Θα συνεχίσουμε για εύλογο χρονικό διάστημα την ανεκτική κριτική μας στάση, προκειμένου η καινούργια δημοτική αρχή να αποκτήσει τον απαιτούμενο ρυθμό αλλά και την αναγκαία διοικητική γνώση.

Είναι προφανές ότι θα συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός συναινετικού κλίματος μεταξύ όλων των εμπλεκομένων αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι εμφανισθείσες ενδείξεις της δημαρχιακής παράταξης της Ανανεωτικής Συνεργασίας, επί των θεμάτων του «Τεχνικού προγράμματος» και της παρουσίασης του «Προϋπολογισμού» στην επιτροπή διαβούλευσης, δείχνουν προχειρότητα και δεν είναι ενθαρρυντικές για μια δημιουργική και οραματική προοπτική. 

Ευελπιστώντας πάντα στη δική σας παρουσία θέλουμε να είμαστε παρόντες παντού και μαζί, γιατί πιστεύουμε ότι η αύξηση της συμμετοχής, μας διευρύνει τη δημιουργικότητα αλλά και τις συνολικές δυνατότητές μας.

Καλή Χρονιά για όλους.

Διαβάστε επίσης